Politica Jojo Nails cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Informatii generale

Nail Art Studio Jojo SRL se angajeaza cu protecția datelor cu caracter personal, prin asigurarea tuturor resurselor disponibile pentru a prelucra si gestiona datele Dvs. Conform Regulamentului (UE) 2016/679, “Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR, si alte regulamente aplicabile in Romania. Prin acest document vrem sa va prezentam intr-un mod transparent, modul prin care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele cu caracter personal ale Dvs. atunci cand utilizati site-ul nostru si produsele diponibile.

Ne rezervăm dreptul de actualiza și modifica periodic această politică, pentru a reflecta modificarile aduse de regulmentul (GDPR) al UE cat si cel aplicabil pe teritoriul Romaniei. In cazul modificarilor aduse acestui document, vom afisa pe site versiunea si data modificarii, intrucat va rugam sa verificati continutul acestui document periodic.

2. Cine suntem

Site-ul Jojo Nails art and Academy este proprietate a Nail Art Studio Jojo S.R.L, cu sediul in Medias, Strada Bastionului, NR 5, Sibiu, Romania, si se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor.

Adresa site-ului nostru web este: https://www.jojonails.ro/

3. Drepturile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate.

Aveti următoarele drepturi privind datele cu caracter personal furnizate:

– dreptul la informare și acces;
– dreptul de intervenție asupra datelor;
– dreptul la rectificare;
– dreptul la ștergerea datelor;
– dreptul la restricționarea prelucrării;
– dreptul la portabilitatea datelor;
– dreptul de opoziție și procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
– dreptul de a depune o plângere în făța autorită̆țîi de supraveghere ANSPDCP – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În cazul regulamentului cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele cu caracter personal. Asadar suntem deschiși să ne oferiti opiniile Dvs. și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie legat de prelucrarea datelor Dvs. si vă încurajăm să contactați responsabilul cu protectia datelor, la adresa e-mail jojo@jojonails.ro , Tel: +40 746 388 103 sau curier/poștă la adresa “Medias, Strada Bastionului, NR 5, Sibiu, Romania” – mentionand: în atenția responsabilului cu protectia datelor.

4. Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Jojo Nails va păstra informațiile dvs. personale atât timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această Politică de confidențialitate. Vom păstra și folosi informațiile dvs. în măsura necesară pentru a respecta obligațiile noastre legale, vom rezolva litigiile și vom aplica politicile noastre.

În general, colectăm date cu caracter personal direct de la dumneavoastră prin interactiunea cu site-ul nostru, cu scopul de a va oferi toate functionalitatile site-ului si serviciilor accesate. Tipuri de date colectate:

  • Când vă creați un cont Jojo Nails, ne transmiteți: Nume și Prenume, Adresa email, Numar telefon si note aditionale in functie de preferinte.
  • În cadrul paginii de acces a contului personal (Contul meu) de pe site-ul Jojo Nails, aveți posibilitatea să editați informații suplimentare, precum: Nume și Prenume, Adresa email, Numar telefon.
  • Deasemenea oferim și posibilitatea de a vă înregistra pe site-ul Jojo Nails prin contul Dvs. Facebook sau Google. Dacă alegeți una din aceste variante, veți fi direcționat/ă către una din paginile Facebook sau Google de logare, unde veți fii informat/ă legat de datele folosite pentru crearea contului Jojo Nails si unde este necesar sa acceptati ca furnizorii sa ne transmita: Nume și Prenume, Adresa email, Numar telefon si Poza profil.

Pentru a consulta politicile de confidențialitate Facebook sau Google, accesați următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

5. Perioadele de retenție (stocare)

Toate datele personale se pastreaza pe toata perioada in care contul Dvs este activ pe platorma noastra.

Pentru informații cu privire la termenele de stocare ale unor activități de prelucrare a datelor personale în cadrul companiei, care nu se regăsesc specificate în prezenta Politică, vă rugăm să transmiteți solicitările dumneavoastră pe adresa de e-mail jojo@jojonails.ro sau prin accesarea celorlalte mijloace de comunicare puse la dispoziție în cadrul acestei politici sau prin formularul de contact https://www.jojonails.ro/contact/.

6. Distrugerea datelor

Distrugerea datelor este o componentă esențială în cadrul normelor de stocare a datelor cu caracter personal neutilizate în activitatea viitoare a companiei. Distrugerea datelor asigură utilizarea în mod eficient a datelor colectate în cadrul activității, ceea ce face ca gestionarea datelor și recuperarea acestora să fie posibilă și rentabilă.

Când perioada de retenție expiră, compania trebuie să distrugă în mod activ datele acoperite de această Politică. Dacă un angajat (sau colaborator) care are acces la datele personale prelucrate consideră că anumite date nu ar trebui să fie distruse, acesta/aceasta ar trebui să contacteze superiorul direct, Responsabilul cu Protecția Datelor, consultantul extern privind activitățile de prelucrare a datelor personale ale companiei sau, în lipsa acestuia, a managementului direct al companiei, astfel încât să poată să fie luată în considerare o excepție de la regulile instituite în prezenta Politică. Întrucât această decizie are implicații juridice pe termen lung, excepțiile vor fi făcute doar de un membru sau de membrii echipei de conducere a companiei.

Compania îi îndrumă în mod special pe angajați (sau pe colaboratori) să nu distrugă date care încalcă această Politică. Distrugerea datelor pe care un angajat (sau colaborator) le poate considera dăunătoare pentru companie sau distrugerea datelor în încercarea de a ascunde o încălcare a legii sau a prevederilor prezentei Politici sunt demersuri în mod explicit interzise.

7. Solicitările de ștergere a datelor

Puteți solicita ștergerea datelor cu caracter personal trimițând un email pe adresa jojo@jojonails.ro, în care trebuie să precizați următoarele:

– Datele dumneavoastră de contact pentru transmiterea răspunsului/punctului de vedere al companiei;

– Numele dumneavoastră;

– Activitățile de prelucrare prin care datele au fost colectate sau procesate (creare cont, programari online, formulare de contact etc.);

– Tipul datelor colectate sau prelucrate pe care doriți să le ștergeți;

– Numărul total de înregistrări care trebuie șterse;

Termenul de răspuns la solicitarea transmisă este de 15 zile de la data transmiterii solicitării. În măsură în care, complexitatea solicitării dumneavoastră implică necesitatea prelungirii termenului de răspuns pentru o perioadă care nu va depăși 30 de zile lucrătoare de la data transmiterii solicitării. În acest sens, un reprezentant al companiei vă va comunica situația solicitării transmise.

În măsura în care solicitarea transmisă, se va soluționa după evaluarea acesteia în cadrul Nail Art Studio Jojo S.R.L, cu ștergerea datelor dumneavoastră, vom trimite în atenția dumneavoastră un document care reprezintă punctul de vedere al companiei cu privire la solicitarea dumneavoastră și acțiunile întreprinse, prin mijlocul de comunicare agreat. Documentul va cuprinde cel puțin următoarele informații:

– Scopul/scopurile pe bază pentru care datele au fost prelucrate;

– Date care au fost șterse/eliminate/distruse și activitatea de prelucrare din cadrul Nail Art Studio Jojo S.R.L de care acestea au aparținut;

– Numărul de înregistrări eliminate.

8. Norme specifice pentru copii

Site-ul Jojo Nails se adresează persoanelor care au cel puţin 18 ani, astfel nu prelucrăm în mod voit date ale minorilor.

În cazul în care copiii dumneavoastră vor să utilizeze servicii on-line accesand site-ul nostru, de regulă ei vor avea nevoie de aprobarea dumneavoastră, ca părinte sau tutore legal, întrucât aceste servicii utilizează datele personale ale copiilor. De îndată ce ajunge la vârsta de 18 ani (în unele țări din UE limita este chiar de 16 ani), copilul nu va mai avea nevoie de consimțământul parental.

9. Politica de confidențialitate doar pentru mediul online

Politica noastră de confidențialitate se aplică numai activităților noastre online și este valabilă pentru vizitatorii site-ului nostru web cu privire la informațiile pe care le-au distribuit și / sau le colectează în Jojo Nails. Această politică nu se aplică informațiilor colectate offline sau prin alte canale decât acest site web.

10. Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Ultima actualizare August 2022